Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A családom a törzsem!

2012.08.24. 17:29 felhasznalo

Magunk választjuk vagy sem, tetszik-e vagy sem, a családtagjaink hozzánk tartoznak, mi pedig hozzájuk. Egy vérből valók vagyunk, ahogy a Dzsungel Könyvében annyiszor elhangzott, vagy még inkább: egy törzsből valók vagyunk! Nálunk a családban apa és gyerek kapott egyenpólót, hogy ezzel is erősítve legyen a köztük lévő kapcsolat, büszkén hordják is minden alkalommal, ha csak tehetik és együtt mennek valahová. Mondjuk, ezek a pólók csak szimplán egyforma mintával készültek - Gruzwee pólók amúgy, imádatunk tárgyai -, de most találtam olyan változatot is, ahol a családunk sajátosságaira utaló, de azért nem általunk kitalált mintával is rendelhetünk felsőket.

Az arizonai Kin ugyanis Angela Hardison tervező hatféle, már-már minimálba hajló, finom mintájával kínálja családi pólóit. Van köztük évgyűrűs, evezős vagy vízimádós, biciklis, természetkedvelő-faleveles és a szicíliai temperamentumú családoknak cirkuszos - szerintem mi is simán ilyet kérnénk, ha rendelnénk. Ti melyik mintát választanátok?

csaladipolok1.jpg

csaladipolok1.jpg

Forrás: Kin Shirts

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek anya apa ruha kreativ idea csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44728143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása