Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Super Mario végtelenítve

2012.10.10. 11:00 felhasznalo

Mindig is olyan érzésem volt a Super Mario játékokkal kapcsolatban, mintha az a szerencsétlen Mario az egész életét csak futkározással és ugrabugrával töltené, sosem lehet majd megtudni, honnan indult és hol lyukad majd ki. Lehet, hogy nem is vagyok egyedül ezzel az érzéssel, mert Joachim Baldwin elkészítette a Super Mario Bros első szintjének végtelenített változatát. De nem elektronikusan, hanem kézzel fogható változatban: egy mőbiusz szalag formájában. Megvan rajta minden, ami a játék elektronikus változatában is: csillagok, gombák, levelek, felhők és teknősök. Mario, szabad a pálya!

supermariomebius2.jpg

supermariomebius1.jpg

Forrás: ShapeWays 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr164830358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása