Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintaló papírból

2012.11.07. 12:18 szuperapu

Néha hajlamos vagyok azt hinni hogy hintaló témában már nem lehet újat mutatni nekem. De a a japán Drill Studio-tól most elém került darab több szempontból is különleges. Egyrészt a klasszikus forma elég meredek újraértelmezésével, ami nemcsak hogy túlontúl szögletes, de olyan mértékben egyszerűsít, hogy az már szinte szimbólumnak is épphogy elégséges.

A másik érdekesség a felhasznált anyag, ami saját fejlesztés és szabadalom. A rétegelt lemez egyfajta mutációja ami újrahasznosított papírból és falemezekből készül. Ez nem csak környezetkímélő de a színek okán mutatós is, egyéb tulajdonságai pedig megegyeznek a kizárólag fa felhasználásával készült alapanyagéval.

wood1.jpg

wood1.jpg

wood1.jpg

wood1.jpg

wood1.jpg

Forrás: Drill Studio

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek recycle hintaló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr684895136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása