Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszerű és nagyszerű

2012.11.08. 11:03 szuperapu

Az a jó hogy a babaházaknak élő inspirációt jelent az építészet és annak változásai, frissítve a készletet a mindenkori új trendekkel. Volt is már itt a blogon is modern babaház. A most ajánlott sem a klasszikus viktoriánus, vagy mesebeli piros cseréptetős, de a azon kívűl hogy a Bauhaus funkcionális szögletességét idézi, maga a játék is sok paraktikumot mutat fel.

A nagy játéktér és a natúr felület utat enged a fantáziának, ami az utóbbi esetben kézzelfoghatóvá illetve szemmel láthatóvá is tehető, már ami a dekorációt illeti.  Szétcsavarozva minimális helyet foglal, ellentétben a rengeteg külön kapható kiegészítővel, bútorral szemben. Persze az egyszerűség fordítottan arányos az árral...

house2.jpg

house2.jpg

house2.jpg

house2.jpg

house2.jpg

house2.jpg

Forrás: The Land of Nod

Szólj hozzá!

Címkék: játék babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44896671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása