Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Égetjük a gyertyát...

2012.11.10. 09:51 felhasznalo

Legyen ez a blog első idei, Karácsonyra készülő posztja - ahogy elnézem az utóbbi hetek legnépszerűbb posztjait, az Olvasók már bőszen keresgélik az előző évek ünnepi posztjait. Például az adventi koszorúsokat, amikre a négy adventi gyertyát szoktuk ráapplikálni. Négyet - micsoda pazarlás...

Hát nem elég egy? Egy gyertya, egész Karácsonyig? Egy, de jó nagy? De, végül is, akár elég is lehet, például a Streichzart gyertyáját, az Adventstimer-t én is szívesen elfogadnám. Skanditrend rajongók szívébe is belophatja magát a szinte már ismerős rénszarvas figurákkal.

adventstimer1.jpg

Forrás: Streichzart

Szólj hozzá!

Címkék: hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr284898113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása