Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mese, mese, mátka...

2012.11.21. 17:48 Amaranta Ursula

Biztos pillangós madárkás párnája is van a Sunkristy művésznévre hallgató blogger-varrólánynak, aki mókás, mesés díszpárnákat (is) készít gyerekszobákba (is). Saját elmondása szerint mesekönyv illusztrációk ihletik a párnáit, és valóban, ha ránézek egyre, már pörög is a fejemben a mese.

Ha gyerekszobát kellene berendeznem, azzal kezdeném, hogy választok egyet Sunkristy párnáiból, bedobnám a szoba közepére, és megnézném, mit kíván maga köré. Annyira markáns a megjelenésük, hogy egyből adódik belőlük az egész gyerekszoba szín- és stílusvilága, dekorációja.

IMG_5320_.jpg

01_3.jpg

IMG_0026-.jpg

IMG_9625-.JPG

IMG_8184_.jpg

Forrás: Sunkristy

Szólj hozzá!

Címkék: alvás textil párna gyerekszoba dekor ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr694914102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása