Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ezmiez?

2012.11.22. 10:09 Amaranta Ursula

Első ránézésre olyan, mint egy NDK turmixgép. Másodikra is. Csak akkor jössz rá, hogy másról van szó, amikor beleteszik a belevalót. Ami jelen esetben egy baba. Vagy kettő. És nem turmixolják le őket. Csak megfürdetik.

TummyTub-Set-blue.jpg

Bár nem mai darab, kezdő anyukáknak - nekem is - újdonság lehet a nem kádformájú kád. A holland fejlesztésű tummy tub formája az anyaméhet imitálja, hogy a babák a csúszós, nagy, és félelmetes babakádak helyett ismerős pozícióban, biztonságos, barátságos közegben fürödhessenek. Megkönnyíti a baba adaptálódását a kinti világhoz, stresszmentessé teszi a fürdést, és egyesek szerint még a hasfájást is enyhíti. Hogy a dolog működik, arra bizonyíték az a sok-sok fotó és videó a világhálón, amin relaxált állapotba került, boldog újszülötteket láthatunk dagonyázni a tummy tub-ban.

A kád környezetbarát, BPA mentes, újrahasznosítható műanyagból készül, így nemcsak babának, mamának, papának, de a világnak is jó. És meggyőződésem szerint azért átlátszó, mert állati jó nézni a magzati pózban kucorgó picurkákat.

babyBlueStool.jpg

tummyTubClear.jpg

Forrás: tummytub

4 komment

Címkék: praktikus baba fürdőszoba fürdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr984915972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2012.11.22. 13:44:02

fürdetővödör néven kaphatók kevésbé dizájnos változatok. én sosem értettem, hogy ebben hogy lehet fürdetni, hisz tele van a gyerekkel.

fromdtod 2012.11.22. 23:30:49

el van fittyedve a gyerek feje.. szegénynek... és miért cseszteti állandóan az illető a baba arcát...

Csitri 2012.11.27. 18:56:17

Nekünk van, használtuk, és imádtuk. Nem kellett hozzá 4 kéz, nem volt ordítás, szívből ajánlom mindenkinek.
süti beállítások módosítása