Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tanulj, fiam, különben focista lesz belőled!

2013.01.09. 10:30 Bohusek

Persze ez a mondat nem minden országban olyan félelmet keltő, mert van, ahol elég jól fizető szakma a mesteri fokon történő gurigatás. Azonban én már hallottam itthon ezt szigorú szülő szájából. Úgy látszik mára az én időmben még dívó "kukás" vagy "semmi" szakmáknál degradálóbb dolog lehet. Itt jegyezném meg minden felháborodásra hajlamos, a szakmában dolgozó szülőnek: nagy becsben tartott sportág ez mifelénk, de hát a tények makacs dolgok.

Még szerencse, hogy a japán Brawo Sfidas tudja, mi kell egy, a tanulásra esetleg nehezebben rávehető gyereknek. A termék magáért beszél és ha mást nem, hát az alapvető angol szókincset elsajátíthatunk vele. Sajnos kémiai képletekkel, vagy az Árpád ház uralkodóinak nevével ellátott labdát nem látni a kínálatban, de gondolom piaci nyomásra az is elkészülhet még.

sfida1.jpg

Forrás: Sfidas

Szólj hozzá!

Címkék: játék sport gyerek iskola játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr544950669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása