Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Helytakarékos emeleteságy harmadszor

2013.01.10. 09:31 felhasznalo

Volt már falba épített változat, a héten bemutattunk egy különálló alfajt, de ez sokaknak nem nyerte el a tetszését, mondván túl komor, nem illik egy gyerekszobába. Én ugyan nem értek ezzel egyet teljes mértékben, önmagában egy bútor sem úgy mutat, ahogy majd használat közben, sokat dob rajta a környezete, a sok játék, no meg az ágynemű és a plüssdögök tömkelege.

De találtam egy fel és lehajtható emeleteságyat ismét, ezúttal Carlos Tiscar tervezésében, amely remélhetőleg már többeket megnyer magának. Az Up & Down ágy fémből készült, színes (!), és többféle verzióban is szolgálatba állítható. Lehet szimpla emeleteságy két fekhellyel, loft ágy alatta egy mobil vendégággyal, ami hétköznapokon kanapéként is működhet, illetve loft ágy alatta íróasztallal.

tiscar1.jpg

tiscar2.jpg

tiscar3.jpg

tiscar4.jpg

tiscar5.jpg

tiscar6.jpg

tiscar7.jpg

tiscar8.jpg

tiscar9.jpg

Forrás: Les Enfants du Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus ágy emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr805008545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása