Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesés lámpák - naná, hogy Skandináviából!

2013.01.11. 09:22 tibtün

A Ferm LIVING koppenhágai székhelyű vállalkozás grafikai stúdiónak indult, ma már számtalan design és lakberendezési tárgyat terveznek. Célkitűzésük a tradicionális skandináv design megvalósítása egy leheletnyi retro bájjal átitatva. Mesés gyermekkollekciójukból már többször szemezgettünk a blogon. Nem véletlen! Bármelyik terméküket gondolkodás nélkül bedobnám a gyerekszobába. 

Most pompás falikarokra bukkantam náluk: a furnérozott tölgyből készült, antik páccal kezelt lámpák tökéletesen alkalmasak meghitt hangulatot varázsolni bármelyik gyerekbirodalomba. A visszafogott forma- és színvilág következtében képesek diszkréten meghúzódni a háttérben, így tapétával borított falfelületre is remekül passzolnak.

A kínálatban fellelhető fa, kisautó, őzike, kisházikó, gomba és felhő is, kinek mi tetszik.

3046.jpg

3048.jpg

3049.jpg

3047.jpg

KIDS_Mushroom_Lamp.jpg

KIDS_Cloud_Lamp.jpg

Forrás: Ferm LIVING

Szólj hozzá!

Címkék: design fény lámpa gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr415009786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása