Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öltöztesd művésznek!

2013.01.11. 17:48 felhasznalo

Mivel január 6-án volt Vízkereszt - leszedtétek már a karácsonyfát? -, bizony már benne járunk a Farsang időszakában. Pár hét múlva már szétrongyolódott idegekkel gondolkodsz azon, hogyan valósítsd meg a deddel véres harcok árán megállapított és hőn áhított jelmezelképzelést.

Ha engem kérdeztek, a legjobb jelmezek azok, amelyeket hozott, otthon is fellelhető anyagokból is el lehet készíteni, kevés idő- és energiaráfordítással, de jókora kreativitással. Utóbbi hozzávaló kétszeresen is megtalálható a következő három jelmezötletben - hátha sikerül a gyereket rávenni valamelyikre -, hiszen híres művészekről van szó. Legyen a gyerek a Farsangon akár Andy Warhol, Frida Kahlo vagy Vincent Van Gogh, fix, hogy percek alatt összedobható a jelmez, ami biztosan aratni fog az oviban/suliban - ha más nem, az óvónők és a tanárok közt.

muveszjelmez2.jpg

muveszjelmez1.jpg

muveszjelmez3.jpg

Forrás: Oh Happy Day

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep kreativ idea jelmez sk gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr244898142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása