Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mosolyok reggeli kóma idejére

2013.01.14. 10:00 Bohusek

A reggel, az nem jó. Mondhatni nehéz. A tea- és kávébevitel pedig néhány szorgos, mindig akcióra kész szülő-szuperhősnek életbevágó. A család szerencsés esetben a reggeli idősávban az asztal körül kerül összeterelésre. A gyűrött arcokat megviselő, ilyenkor hangosabb és magasabb frekvenciák erősen hatásokat válthatnak ki, míg a kölyköket az érthetetlen, reggeli stressz készíti ki (Majdmegtudjátokegyszer!).

A reggelinek, már ha egyáltalán van, a napot meghatározó, nyugodt és kedélyes hangulatban kéne eltelnie. A feladat nehéz, tudjuk. Ezért hozzáláttunk a piac felkutatásának és a kedélyjavító segédeszközök listázásának, hogy a  reggel végre ne a zombikról, hanem a gurgulázó puttókról szóljon. Kutatási eredményeinket több részben közöljük. Íme az első válogatás!

Idő spórolási célokhoz és sziámi ikrek mellé, íme egy csodás kanna.

reggeli5.jpg

A szálas tea kedvelőinek és robotmániásoknak egy helyes teatojás.

reggeli7.jpg

Szörnyimádó családba íme egy tökéletes kenyérpirító. Mondjuk, azt nem tudjuk, ki szereti a kozmás részt, de gondolom a minta már minimális pirulásnál is láthatóvá válik.

reggeli99.jpg

Egészségeséknek, szeretettel...

reggeli9992.jpg

Egészségtelenéknek, szeretettel:

reggeli92.jpg

Apának, hogy neki is jó legyen, egy interaktív bögre.

reggeli992.jpg

Anyának is legyen jó.

reggeli6.jpg

További őrületek hamarosan!

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha anya apa étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr465014966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása