Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha jön az álom...

2013.01.15. 17:38 tibtün

Nem mindegy, milyen fekhelyre hajtja le fejét a gyerek, fontos, hogy az ágy jó minőségű, tartós és kényelmes legyen. Hasonló célkitűzésekkel indította útjára az Oeuf névre hallgató céget egy francia-amerikai házaspár, történetük - ahogy ez lenni szokott - első gyermekük születésével kezdődött. A fentieken kívül multifunkcionális, sokáig használható gyerekbútorokat kívánnak létrehozni. Ennek hátterében környezetkímélő gondolatok is meghúzódnak: a gyártási folyamat során törekednek a környezetre gyakorolt káros hatások minimalizálására.

A tervezőpáros ugyan New Yorkban álmodja meg a bútorokat, de a megvalósítás Európában, Lettországban történik. A bútorok nyírfából, furnérozott nyírből és öko-MDF-ből készülnek, több szín közül is választhatunk, pl. nyír, dió, szürke és fehér. Felületkezeléshez vizes bázisú és nem mérgező anyagokat használnak. Termékeiket egyszerű, letisztult  forma- és színvilág jellemzi, jól kombinálhatóak harsány kiegészítőkkel: színes tapétákkal, szőnyegekkel, textilekkel. Én most ágyakat hoztam Nektek, de érdemes egy pillantást vetni a honlapon található többi termékre is. 

Az alábbi Sparrow rácsos ágyhoz vehetünk pelenkázó feltétet is, így nincs szükség pluszban egy különálló pelenkázóra. Egy kiegészítő szett megvásárlásával könnyen átalakítható gyerekággyá, ha a gyerek már szabadságra vágyik.

sparrow_crib_birch_lg.jpg

toddler-toddler_bed_birch_lg.jpg<

A Classic kiságy szilárd fapanelekből áll össze, ami extra tartást és biztonságot kölcsönöz a fekhelynek. Szintén nagyon formás kis gyerekágyát kapunk kiegészítő elemek segítségével.

classic_crib-birch_lg2.jpg

toddler_bed-birch_lg.jpg

classic_conversion_kit_lg.jpg

Ha már két nagyobbacska gyereket kell elhelyeznünk viszonylag kis területen, a takarékos helykihasználás érdekében választhatjuk ezt a Perch névre hallgató emeletes ágyat. Az alsó elem nincs fixálva, így más pozícióban is elhelyezhető, ehhez is vásárolható leesésgátló, ha gyermekünk még gyakran a földön találja magát az éjszaka közepén.

perch_birch_highres1.1.jpg

perch_birch_highres3.jpg

Forrás: Oeuf

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás praktikus öko ágy gyerekszoba kiságy emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr165019327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása