Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Majmok all inclusive

2013.01.21. 14:28 tibtün

Franck & Fischer dán tervezőpáros portékait már több ízben górcső alá vettük, most az általuk tervezett szintén F&F (Frederik & Frida) névre hallgató majompárt mutatom be Nektek. A párosnak - bármely gyerekhez is költözzön be az összes cókmókjával együtt - egészen biztos, hogy all inclusive ellátásában lesz része. Ezek nem szimplán babák, a göngyöleghez hozzátartoznak kisruhák is - ha lenne nagyobb méretben még a gyerekre is ráadnám.

Frederik_with_black_pants.jpg

FridaA.jpg

Sporty_set.jpg

Romantic_set.jpg

Továbbá van nekik saját méretre szabott ágyuk ágyneművel kiegészítve, asztaluk és székük. A designt bármely arra érzékeny gyerek megirigyelhetné. 

Kitbed.jpg

Dollduvet.jpg

Kittable.jpg

Kitchair.jpg

Ráadásul olyan jó dolguk van ezeknek a majmoknak, hogy saját mózeskosaruk is van, hogy a gyerek stílusoson szállíthassa őket az oviba vagy a nagyihoz.  

Bitten_carry_cot.jpg

Forrás: Franck & Fischer 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr235030498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása