Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Amikor a habos-babos működik

2013.01.24. 14:25 Bohusek

Nem vagyok egy fodor párti, rózsaszín őrült ember. Sőt. De megértem, ha egy kislány vágyik arra, hogy hercegnőnek öltözhessen. Vágy bárminek, amihez legalább egy tucat alsószoknya vagy több kilométernyi tüll szükséges. Persze nehéz az ízléstelen csilli-villi ruhák áradata között megtalálni az olyan "lányos" holmit, amitől nem ég ki azonnal az ember retinája, és nem akar azonnal metál zenét hallgatni ellenterápia gyanánt.

Amikor megláttam Alisha Collins ruháit, valami azonnal megfogott bennük. Kicsit Alice Csodaországban hangulatot árasztanak, emellett pedig ízig-vérig amerikaiak. A 32 éves tervezőnek két fia van, így feltehetően a tervezőasztal mellett éli ki babázós hajlamait, amelyben ikertestvére és egyszem varrónője segíti. A Fairytale Jubilee márkának számomra meglepően kevés követője van a különböző internetes oldalak tanúsága szerint. Talán pont az, ami engem lenyűgöz, taszíthatja az anyukákat és jelmezbálba készülő gyermekeiket. Pedig különlegesnek lenni nem olyan rossz.

hab8.jpg

hab9.jpg

hab92.jpg

hab91.jpg

hab5.jpg

hab7.jpg

hab6.jpg

hab2.jpg

hab4.jpg

hab95.jpg

hab94.jpg

Forrás: Fairytale Jubilee

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ruha kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr935020741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása