Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szarka portékák

2013.01.28. 14:47 tibtün

Először nem gondoltam, hogy ezeknek a madaras bögréknek itt a helyük a Gyerekszobán, de mikor a majdnem hároméves gyerek rábökött a képre és azt mondta: "vegyünk ilyet, most!", gondoltam, megmutatom Nektek is.

A Magpie egy londoni székhelyű design stúdió, amely leginkább az állatok, ezen belül is a madarak világában mozog otthonosan. Kedvenceiket élethű, ugyanakkor kedves grafika formájában különböző tárgyakra: bögrére, iPhone tokra, jegyzetfüzetre biggyesztik rá.

Mint névadó madaruk, a szarka, ők is szeretik maguk köré gyűjteni kedvenc tárgyaikat, céljuk, hogy az általuk tervezett és gyártott darabok segítségével mi is megrakjuk saját fészkünket. A madár kollekció szerintem elég jól sikerült: vörösbegy, fogoly, fácán, cinke és barázdabillegető is felbukkan a bögréken. 

product_492.jpg

product_517.jpg

product_520.jpg

product_491.jpg

product_521.jpg

product_493.jpg

product_494.jpg

Forrás: Magpie

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő konyha étkezés dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr375043597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása