Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lányoknak cseresznyéset!

2013.02.08. 09:32 tibtün

A gyerekeket nem igazán zavarják a szélsőséges időjárási viszonyok: rekkenő hőségben vagy éppen hóban-fagyban is képesek kint a szabadban kismotorozni-bringázni. Ehhez a tevékenységhez remek futóbringára leltem a Kiddimotonál.

Tulajdonságait tekintve szerintem pont annyit várhatunk el tőle, mint átlagos társaitól: remekül fejleszti az aprónép egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját. Állítólag a gyerek gond nélkül átcsücsül majd a kétkerekű bringára, így a szülőnek sem kell majd a pótkerekekkel bajlódni, illetve partvisnyéllel egyensúlyozni a csemetét. Ami, valljuk be, eléggé macerás, és még viccesen is fest.

Ami a Kiddimoto termékeit megkülönbözteti egyszerű és színtelen testvéreitől, az a design: minden bringa külön egyéniséggel van felruházva. Kislányok választhatnak pöttyöset vagy cseresznyéset, a kisfiúk pedig lehetnek tűzoltók, vagy feszíthetnek angol színekkel dekorált járgányon. És ami a legjobb, minden bringához választhatunk egy pontosan hozzáillő sisakot is.

red_dotty_bike.jpg

red_dotty_helmet.jpg

cherry_bike.jpg

cherry_helmet.jpg

pastel_dotty_bike.jpg

pastel_dotty_helmet.jpg

fireman_bike_1.jpg

fireman_helmet.jpg

union_jack_bike.jpg

union_jack_helmet.jpg

Forrás: Kiddimoto

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design gyerek lány úton jármű fiú csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr655063586

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labda-csörgő 2013.02.10. 22:05:25

Márka: Oball® Rattle Ismét egy olyan játékot mutatunk be, ami hosszú évekig kedvenc maradhat kezdve a pár hónapos kortól az iskoláig. Ez a labda-csörgő vagy csörgő-labda kb. 10 cm átmérőjű és több színben is kapható. Nálunk egy uniszex zöld színű dara...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása