Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Japán avantgard ihlette kültéri kisház

2013.02.12. 09:24 Amaranta Ursula

A minap hóvirágot láttam, erről eszembe jutott, hogy ideje kitalálnom, milyen kisházba kívánom kicsapni a gyereket tavasztól őszig. Jutott is eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, de amikor felfedeztem a spanyol SmartPlayhouse Kyoto névre hallgató, műalkotásnak is beillő játszóházikóját, megdobbant a szívem. Ezt elnézegetném naphosszat.

Jó eséllyel a kölykök is élveznék a saját kis birodalmuk különleges fény-árnyék játékát, amit a csiszolt gyémánt oldalaira emlékeztető, asszimetrikusan elrendezett ablakok idéznek elő a házban. A japánkertek harmóniáját sugárzó, soklyukú kocka vízálló ragasztóval összeállított nyírfurnérból, vízbázisú festékkel, kifejezetten kültéri használatra készül. A lekerekített peremek, és az ujjvédelemmel csukódó ajtó segít megelőzni a sérüléseket. Annyira jó, hogy magam is beköltöznék.

Ahogy a legjobb gyerekbrandek esetében az lenni szokott, a SmartPlayhouse-t is az alapító tervező saját kislánya inspirálta.

Kép1_1.png

Kép4_2.png

Kép2_3.png

Kép3_1.png

Forrás: SmartPlayhouse

Szólj hozzá!

Címkék: design kert játszóház minimalista kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr695070714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása