Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Az én házam az én ágyam

2013.02.15. 18:57 felhasznalo

Sőt: az én házam az én szobám! A francia Bonnesoeur(s) által tervezett és kivitelezett gyerekszoba egésze a tér tágassága ellenére a kuckósságra hajt - nem kevés sikerrel. Mert itt nemcsak a gyerek fekhelye áll egy stilizált, minimalista házikó fedele alatt, de az egyéb tárgyakon és dekorációs elemeken is sűrűn visszaköszön a házikó alakja. Hol ismét minimál stílusban, hol némi vintage kíséretében.

Az eredmény egy napfényes, levegős, átlátható, mégis otthonos és jól tagolt gyerekszoba lett, amiben valószínűleg a legtöbb gyerek örömmel hajtaná álomra a fejét, vagy vetné magát a padlóra egy jó társasjáték mellett.

bonnesoeur1.jpg

bonnesoeur2.jpg

bonnesoeur3.jpg

Forrás: Bonnesoeur(s)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse kuckó stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr425081573

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hintaló, roller, háromkerekű, BIG-BOBBY-CAR 2013.02.17. 13:43:20

A világ legnépszerűbb lábbal hajtós járgánya A BIG-BOBBY-CAR a gyerekbarát designnak és sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően a világ legkeresettebb lábbal hajtós járgánya, amelyet már 1 éves kortól használhatnak a csemeték. Gyártója (BIG-SPIEL...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása