Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színezett IKEA

2013.02.18. 18:35 felhasznalo

Szeretjük az IKEA-t, mert - viszonylag - olcsó meg elérhető, és ötletes is. Egy a baj vele, hogy lassan minden gyerekszobában ott van a svéd áruházlánc legalább két-három terméke. És nem a dobozokra gondolunk, hanem a nagyobb, teret jobban meghatározó darabokra.

Például a KURA ágyra, ami közkedvelt és praktikus darab, még ha egy pöttyet unalmas is. Persze, kis kreativitással bármit fel lehet dobni, ugye, láttunk már rá néhány példát. De ha nincs kedvünk nagyon barkácsolni, inkább csak némi színezéssel élnénk, akkor sem kell megszakadnunk: A Panyl színes, méretre vágott, öntapadós termékeivel bármelyik KURA ágyacska pikkpakk egyedibbé varázsolható.

Persze, akár magunk is intézkedhetünk öntapadós ügyben, de rendelhetünk gyerekes design-nal felturbózott cuccot is - ki-ki ízlése szerint.

panyl1.jpg

panyl2.jpg

panyl3.jpg

Forrás: Panyl

Szólj hozzá!

Címkék: ikea idea ágy gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr85087230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása