Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A legcukibb páros evör

2013.02.19. 08:26 zaphodbb

Van a cukiságnak felső határa? Láttunk már sok mindent az internet széles e tengerében, már lassan immunissá válunk a Facebook falunkon, Twitteren, Instagramon, ki-tudja-még-hol percenként felvillanó helyes, aranyos, vicces - néha bölcselkedőre fotosoppolt - kutya, macska, sün, bébikacsa, kicsi oroszlán vagy épp kölyökhangya képekre. Rendben, ez utóbbi talán nem annyira jellemző.

Minden immunitásom és cinizmusom ellenére azonban az alábbi képsorozat olyannyira meghatott még engem is, hogy egészen meglepődtem, amikor belefutottam Aya Sakai Instagramjába, ahol kisfiát és kölyök francia bulldogját örökíti meg. Lehet, hogy ez a kutya miatt is van, mert ha lenne valaha is kutyám, akkor francia bulldogot szeretnék, de talán ez mellékszál.

Tulajdonképpen, ahogy nézem, teljesen mindegy mit csinál a két kis teremtmény, csordultig vannak a képek kettőjük összetartozásával, kedvesen, nem nyálasan, természetesen. Sehol egy beállítás, csak úgy, ahogy vannak, mindig együtt. El tudnám nézni őket bármeddig, a nem létező bajszom alatt csendben mosolyogva.

ayasakai02.jpg

bulldog3.jpg

ayasakai10.jpg

ayasakai03.jpg

ayasakai12.jpg

ayasakai0042.jpg

bulldog.jpg

Forrás: Aya Sakai Instagram

Szólj hozzá!

Címkék: fotó gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr385085855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása