Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Foci minden szinten

2013.02.27. 09:35 felhasznalo

Félek, hogy a mai gyerekek közül már viszonylag kevesen ismerik a gombfoci intézményét, mi anno még kabátgombokkal is játszottuk a nagyiék étkezőasztalán. Ugyanakkor nekünk nem nagyon engedték, hogy otthon a nagy focilabdát rugdossuk a lakásban - pedig végül lakkcipővel törtem be az ablakot, mikor hozzá akartam vágni az öcsémhez, csak gonosz módon elhajolt.

Nos, a XO - In My Room Jan asztala a fenti két tevékenységet egyesíti magában: felül gombfocizásra - és mellékesen tanulásra, rajzolásra is - alkalmas asztalt találunk, míg alatta egy igazi beltéri, hálóval felszerelt focikaput. Engem megvettek kilóra.

fociasztal_1.jpg

fociasztal2.jpg

Forrás: XO - In My Room

1 komment

Címkék: design játék gyerek asztal praktikus fiú csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr755099004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énszilvikém 2013.02.27. 17:43:24

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írnom kell a húsvéti nyúlnak egy nagyon-nagyon megható levelet.......Jajjjj, amikor magamhoz tértem...!!!!!! :D
süti beállítások módosítása