Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hajózz el a spenóttengeren!

2013.03.07. 11:30 felhasznalo

Gyerekeink élettani sajátossága a válogatás - no jó, meg egy nap adag játszma is, mert azért anyát-apát sistergő fejjel látni roppant vicces lehet. Ha valaki szeretné rávenni a gyereket az evésre, akkor jobban teszi, ha figyelmen kívül hagyja - mint azt már oly sokszor említettük - "Az étel nem játék!" mondást, és igenis, minél játékosabbá teszi az étkezést!

Egy vicces tálalási mód, egy mókás étkészlet, egy játékra hívó terítő simán sikerre viheti a szülői próbálkozásokat anélkül, hogy közben vérre menő vitákat kellene folytatni a gyerekkel. A Design44 Set Sail szalvétatartója például talán el is vonja a gyerek figyelmét annyira, hogy elfelejtsen tiltakozni az elé tett spenót ténye vagy a szájába lapátolt mennyiség miatt. Egyszerű. Zseni.

design44setsail.jpg

Forrás: Design44

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr345121192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása