Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nézz szembe a Nyuszival!

2013.03.27. 10:10 felhasznalo

És esetleg számoltasd el vele ezt a közel húsz centis havat, ha szeretnéd. Bár a hóban húsvétolásnak is megvan a maga bája: pár éve a gyerekek a hóból kotorták elő az előző este még fűbe rejtett csokitojásokat. Szerintem nem is találták meg mind.

No, de ez nem tartozik a tárgyhoz. Az már sokkal inkább, hogy Húsvétkor azért mégiscsak szokott ezt-azt hozni a Nyuszika, legalábbis nálunk, és szemmel láthatóan rendkívül egyetért azzal az elvemmel, hogy csokiból csak mértékkel. Aki pedig szintén egyetért ezzel, annak íme egy remek ötlet sk ajándékhoz a gyereknek: Nyuszi-tányér!

nyuszitanyer.jpg

Forrás: Ishtar Olivera

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek húsvét ünnep szülő anya apa ajándék kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr645175080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása