Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ülőkéből futóbringa

2013.03.28. 09:41 felhasznalo

Húsvétra még elkészülhet jeligére érkezett a szerkesztőségbe a remek Fecni blog szerzőjétől a következő remekség. Aminél nagyobb IKEA hacket még nem láttam, de tényleg és istenbizony. Na jó, talán a tárolódobozos-vágódeszkásat kivéve.

Szóval: végy az IKEA-ban két darab mezei kis FROSTA ülőkét, majd miután kifizetted, ettél egy nagy rakás olcsó hotdogot és fagylaltot és hazavitted, bontsd ki a csomagokat, szedd elő az ülőkék részeit, a szerelvényeket, az összeszerelési utasításokat. Utóbbiakat dobd összegyűrve a sarokba, nyisd meg a blogot, szedj még elő fa és fémragasztót, és figyeld a következőket.

frosta1.jpg

frosta2.jpg

frosta3.jpg

frosta5.jpg

frosta4.jpg

Ha nem világos a képek alapján, katt a forrásra, ott a képek nagyobban is megtekinthetők. És érthetőbbek is.

Forrás: Instructables

2 komment

Címkék: gyerek ikea kreativ jármű idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr685176349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Laci 2013.03.28. 13:20:52

de ez mire jó? azon kívül, hogy frankó nagyot lehet vele esni.

Bibécske 2013.03.28. 15:50:49

Laci, ezzel nem lehet olyan nagyon esni :) és szuper találmány. Gondolom, meg van erősítve. Rendes biciklivel nagyobb baj érhet, mint ezzel. Vagyis a gyereket ;)
süti beállítások módosítása