Aufschnitt, azaz felvágott. Ez a név egy berlini céget takar, ami különböző húsáruk textilből történő előállítására szakosodott. A szalámihoz, kolbászhoz, sonkához úgy választották meg az anyagot, hogy az a leghitelesebben adja vissza az eredetinek a textúráját. Valójában párnákkal állunk szemben, na ki szeretne egy mortadella vagy egy véreshurka nyakpárnát, esetleg egy sonkát a feje alá?
Akinek ez túl bizarr, kényeztetheti magát egy tojáspárnával, vagy egy szalonna alvómaszkkal.
Természetesen "megkóstolhatjuk" a berliniek legnépszerűbb gyorsételét, a Currywurstot is.
Az én kedvenceim a sípoló malac- és tehénpárnák, amelyek a húsfélék hasznosítás szerinti felosztását mutatják, ezeket mindig nagy lelkesedéssel nézegetjük a gyerekkel Horváth Ilona klasszikus szakácskönyvében.
A húsokhoz egy mérleg is dukál, amely lehet dekoráció, de a méretéből adódóan ülőkének is használható.
Végül egy csoportkép
Forrás: Aufschnitt
KOMMENTEK