Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

CRAFT a Földön

2013.04.24. 09:44 tibtün

CRAFT nevű teremtények egyenesen a CRAFT bolygóról érkeztek hozzánk, hogy minden korosztályt elvarázsoljanak és függővé tegyenek. A négy különböző karaktert egy japán designer, Ikuko Yamamoto hívta életre, bizonyára nem Tokióban, hanem a CRAFT nevű bolygón.

Loris a majom, Rab a nyúl, Sloth a medve és Korat a cica. A lények - mérettől függően - eltérő funkcióval bírnak: az XL-es nagyobbra nőtt, mint csemeténk, a közepes tökéletesen alkalmas párnának, a legkisebb pedig egy plüssállatnak felel meg. Külsejüket folyton változtatják, így van sima és pöttyös CRAFT.

PlainLoris(PC)_grande.jpg

StandardRab(HC)_grande.jpg

Szerintem a Hawaii az ananászos testével igen viccesen hat.

HawaiiSloth(HC)_grande.jpg

HawaiiLoris(PC)_grande.jpg

Biztosra veszem, hogy a rock és a szörfös CRAFT-ok a lányok szívét hívatottak szép sorban összetörni.

RockSloth(PC)_grande.jpg

SurfKorat(SHC)_grande.jpg

Nyuszi CRAFT használatban

rabsquare_massive.jpg

Forrás: CRAFTHOLIC

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design játék gyerek textil párna

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr445232927

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jipppííííííííííííí! 2013.04.29. 13:35:11

Márka: Mattel, Fisher Price, 1-2-3 Zenélő csiga Lehet, hogy csak én jártam így, de szerintem más kisgyerekes családoknál is akarva akaratlanul előfordul, hogy néhány Fisher Price termék kerül az ajándékok közé. Szinte mindegyik zörög, csörög, villog, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása