Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszótér készen van?

2013.05.15. 09:35 Amaranta Ursula

Ha már csak az inspiráció hiányzik, hogy nekiálljatok a játszótér megépítésének, a meseágyakat is jegyző CedarWorks munkái nyugodtan lehetnek a múzsáitok.

A maine-i vállalkozás igényes, biztonságos, mesebeli játszótereket tervez és épít cédrusból. Serendipity névre hallgató termékvonaluk meglepően harmonikusan ötvözi magában a sárkányos-lovagos-váras eleganciát az osztrák hegyi falusi idillel, a romantikus részleteket a katonai kiképzőtér eszközeivel.

Nagycsaládosoknak és nagybirtokosoknak ajánlom, mert minél több rajta a gyerek, annál jobban mutat, valamint sokat hozzátesz egy hatalmas erdő, mint háttér.

serendipity_1.jpg

growing_together.jpg

serendipity_8.jpg

serendipity_2.jpg

serendipity_4.jpg

Forrás: CedarWorks

1 komment

Címkék: játék játszótér kert

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr885292588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecooka · http://www.boorze.com/ 2013.05.16. 15:57:12

Majd jönnek a gyújtogató meg fújkáló pistikék :(
süti beállítások módosítása