Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Már megint egy izgalmas, új világ!

2013.05.24. 09:12 Bohusek

Bárcsak lenne korlátlan anyagi keretem és végtelen falfelületem, mert egyre csak gyűlnek a hőn áhított grafikák, abba a bizonyos gyerekszobába. Thereza Rowe-ba sikerült megint véletlenül belebotlani és azonnal megszeretni. A brazil származású, de Londonban élő és alkotó grafikus magáról honlapján csak annyit árul el, hogy rengeteg nutellát eszik és temérdek "rózsaszín tejet" iszik, bármit is jelentsen ez. Ezen kívül pedig rajzol és rajzol a színek, formák és a képzelet fiatal szerelmese, aki kettős állampolgárként mindkét kulturális gyökerét beépíti művészetébe.

Ami igazán tetszetős Rowe munkáiban, hogy nem csak nyomatokkal és 2D-s képekkel örvendezteti meg a világot, hanem gusztusosan csomagolt dobozokba, mappákba rejtve, vagy akár kártyapakli formájában is kiadja műveit, melyek elemeit így kedvünkre rakosgathatjuk, tetszés szerint. A kihajtós könyvekről meg már nem is beszélek, az számomra az örökké kedvenc műfaj.

chicken pox.jpg

Poketo1.jpg

thereza4.jpg

2fa3debd043c.jpg

4764020768_01be1d7f5b_z (1).jpg

218143794145540241hEuOj4nc.jpg

large (2).jpg

large (1).jpg

Forrás: Thereza Rowe

Szólj hozzá!

Címkék: design kép művészet fal gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr45246692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása