Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesélő pizsama

2013.05.28. 09:45 felhasznalo

Ó, hová is lennénk a mi drágalátos kütyüink nélkül! Mi lenne velünk okostelefon, meg net (ugye?), meg letöltés és egyebek nélkül? De azért vannak jó ötletek ezen a téren - még ha nem is egyértelműen és biztosan jók.

Például itt van a Smart PJ's ötlete: a pizsama mintázata olyan kódokat tartalmaz, amit az okostelefonnal be lehet olvasni - és ami egy mesét rejt. Más kérdés, hogy ahogy elnézem, nem olyan mesét, amit aztán apa-anya felolvashat a kölöknek, hanem valami animáltat... Az mindenesetre tuti, hogy egy ilyen pizsi mellett talán kevesebbet kell könyörögni a dednek, hogy ugyan, feküdjön már le.

smartpj1_1.jpg

Forrás: Smart PJ's

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alvás gép hálóruha gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr855320578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása