Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Igazán pofás hipnotizőr kellékek

2013.05.30. 14:48 Bohusek

A bölcső fölé belógatható izék (van ennek, kérem, neve?) piaca szerencsére nem túl szűk, ráadásul olyan szimpatikus, otthon ülő nagymamák, mint a houstoni Gladys is néha hozzátesznek a választék növekedéséhez. A többszörös nagyi mottója elég szimpla: örömet akar szerezni a színes jószágokkal mások utódainak is.

Az egyszerű, de igazán helyes formák, na meg a humoros ötletek, amit Drops of Color manufaktúra néven piacra dob, remélhetőleg kedvet csinál néhányunknak a varrogatáshoz. Mert a technika nem egy nagy ördöngösség. Csak hasonlóan vidám életszemlélet és némi színes filc kell hozzá. Várjuk a hazai viszonyokra aktualizált megoldásokat! NB1-es és Hungaricumos változatokért extra pont jár! Annak pedig különdíj, aki a lenti golfozós szettet a magáénak érzi.

drops1.jpg

drops94.jpg

drops95.jpg

drops4b.jpg

drops92b.jpg

drops3.jpg

drops6.jpg

drops8.jpg

drops91.jpg

drops2.jpg

drops7.jpg

drops9b.jpg

drops93.jpg

Forrás: Drops of Color

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő alvás baba ágy bölcső járóka kiságy etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr755144905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása