Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy ici-pici ötlet

2013.06.10. 09:57 Bohusek

Mint elkötelezett, fekete öves Csináld Magad Harcos úgy vélem, hogy az Itty Bitty Project pólóit saját szájízünk szerint mi magunk is elkészíthetjük, azonban mint mások szellemi termékét tisztelő állampolgár persze javaslom a  - balladai homályba burkolódzó, feltehetően lengyel - tervezők oldalát meglátogatni és egyszerű, de zseniális ötletüket támogatni. A koncepció szépsége természetesen a kölkök aktivizálásában rejlik, de engem maga a dizájn is megfogott, mert hát mégis, ki ne vágyna egy gazdag szendvicset 3D-ben ábrázoló pólóra? A lehetőségek tárháza szokás szerint végtelen! A cigánypecsenyés pulcsi nálunk már készül!

photo_monster_01.jpg

cute-diy-t-shirt-by-itty-bitty-project-5-524x396.jpg

photo_monster_03.jpg

photo_monster_02.jpg

photo_sandwich_dijon_03.jpg

photo_sandwich_dijon_02.jpg

photo_sandwich_dijon_01.jpg

photo_sandwich_cinder_04.jpg

photo_sandwich_cinder_03.jpg

photo_sandwich_cinder_02.jpg

about_16.jpg

Forrás: The Itty Bitty Project

Szólj hozzá!

Címkék: játék ruha sk felsőruházat ötletparádé gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr75330346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása