Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Saslik fából

2013.06.13. 14:44 Bohusek

Azt hiszem, egy jó saslik elkészítésének elsajátítását nem lehet elég korán elkezdeni. Ezen a véleményen lehet az 1954-ben alapított, párizsi székhelyű Djeco cég is. Sőt! Az 1989-től új lendülettel dolgozó, fejlesztő játékokat készítő társaság az egész szakácsművészetet célba vette olyan nagyszerű fogásokkal, mint a palacsinta vagy a pizza. De választhatunk wok ételeket is, esetleg üzemeltethetünk egy egész gyorséttermet!

Nem kell mást tennünk, csak menükártyáink segítségével összeállítani egy előírt sort. Itthon több helyen is kaphatóak a készletek, de a sokszínű kínálatból a Djeco szórakoztató, színes-szagos honlapján is tájékozódhatunk.

Ti már próbáltátok?

piknik1.jpg

piknik.jpg

djeco3.jpg

djeco5.jpg

djeco4.jpg

djeco6.jpg

djeco8.jpg

Forrás: Djeco

1 komment

Címkék: játék gyerek konyha csecsebecse játékkonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr245056916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi1960 2013.06.13. 16:41:44

tudnék ezek a játékok közül választani
süti beállítások módosítása