Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legóművészet

2013.06.14. 16:49 Amaranta Ursula

Most nyit a New York-i Discovery Times Square múzeumban a CNN "10 kiállítás, amit látnod kell" listájára is felkerült Art of the Brick, Nathan Sawaya legó szobraival. Ki gondolta volna 1958-ban, amikor az első LEGO elkészült, hogy a műanyag építőjáték ilyen nagy hatással lesz a rajta felnövő generációra.

A művész szavazókat gyűjt a LEGO CUUSOO-n, hogy az egyik kiállított szobrából sorozatgyártott LEGO játék készülhessen. Ez utóbbi egyébként egy zseniális kezdeményezés, ahol személyesen is befolyásolhatjátok a LEGO élet folyását. Benevezhetitek saját LEGO játék ötleteteket, vagy szavazhattok a nektek leginkább tetszőre, hogy előbb-utóbb otthon is összerakhassátok.

lego-3.jpg
lego-7.jpg

lego-8_1.jpg

lego-4.jpg

lego-6.jpg

Forrás: Discovery Times Square

Szólj hozzá!

Címkék: lego művészet építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr615361023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása