Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyalókatartó

2013.06.24. 13:27 szuperapu

A japán Yoji Okada által tervezet, övre applikálható, tároló alkalmatosság elsőre tökéletes hiábavalóságnak tűnik, még akkor is, ha mögé vizionáljuk a szigetország belterjes felvevőpiacát is. Aztán második alkalommal, amikor a mentségeket keressük találunk pár mellette szóló érvet. Persze azon túl, hogy vicces...

Lássuk be, a nyalóka olvadékony jószág, beleragad a retikül bélésébe, a zsebben meg még szúr is a nyele. Ez a kis készség ráadásul szép, nemes anyagokból készült. A mahagóni, a sárgaréz és a bőr triumvirátusa bármelyik bio-sznob kiskölök szívét megdobogtatja. És mivel kevesebb mint tízezer forintot kóstál, a hülyének is megéri!

chupa1.jpg

chupa3.jpg

chupa2.jpg

chupa4.jpg

Forrás: sweetd-life

Szólj hozzá!

Címkék: design táska tárolás minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr85375715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása