Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy gyerekrajz következő élete

2013.06.25. 16:32 tibtün

A szülők körében igen népszerűek a transzformációra képes gyerekrajzok, amikor is azok ékszer vagy éppen plüssállat formájában kelnek új életre. A gyártók kifinomult érzékkel ismerik fel a szülői gyengeséget, hiszen ki ne szeretné gyermeke "zsengéit" megőrizni az örökkévalóságnak?

Ezúttal szőnyeg formájában láthatjuk viszont az alkotásokat, amelyek egyediséget és szó szerint színt visznek a gyerekszobába. Ha gyermekünk még olyan mini, hogy a ceruzát még inkább csak rágcsálásra használná - ha hagynánk -, akkor a tapéta mintáját is szívesen "lefordítják" nekünk szőnyegre.

Examples_51.jpg

Examples_52.jpg

Contest_Drawing_large.jpg

Contest_Carpet_large.jpg

Examples_31.jpg

Examples_32.jpg

Carpetzz_BearsAndStars_Drawing_Small.jpg

Carpetzz_BearsAndStars_Carpet_Small.jpg

Carpetzz_Rabbit_Drawing_small.jpg

Carpetzz_Rabbit_Carpet_large.jpg

Forrás: Carpetzz

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek kreativ szőnyeg textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr645370414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása