Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Okosasztal

2013.06.26. 09:36 tibtün

A technika világában manapság minden okos: a telefon, a televízió, a bankkártya. Már várom, hogy a lakberendezést is elérje ez a jelző, és elsőként aggathassam rá erre az asztalra, mert szerintem ez egy okosasztal.

A tervezők különböző méretű rekeszeket alakítottak ki a kreatív tevékenységhez szükséges kellékek tárolására: van hely bőven rajztáblának, füzetnek, papírnak és a kész alkotásoknak is. Az asztal tetején egy keskeny rés található a ceruzáknak, és az alkotás közben keletkezett szemét elrejtéséhez. Ugyanitt egy kis nyílással frappánsan oldották meg a kábelek - lámpa vagy számítógép - elegáns elvezetését. Azon túl, hogy az asztal funkcionálisan okos, szerintem még szép is, három színben kapható, és a legjobb, hogy felnőtt méretben is gyártják.

insektkids_groen_b3_1.jpg

insektkids_groen_b2.jpg

insektkids_groen_b4.jpg

insektkids_groen_b5.jpg

insektkids_rose_b6.jpg

insekt_kids_base6.jpg

Forrás: BB+++

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal iskola praktikus rend tárolás gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr595366699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása