Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A nyugodt éjszakákért

2013.07.03. 09:58 felhasznalo

Na igen, szülőként az éjszakai ébredések legfőbb okaként a gyereket lehetne megnevezni. Főleg, amíg aprócska, szerencsére az életkoruk előrehaladtával már az alvásigényük is nő, olyannyira, hogy pont mire az iskoláskorba érnek, a reggeli felébresztésük jelent majd problémát.

De az éjszakai ébredéseket még ekkor sem biztos, hogy megúszhatjuk. Például előfordulhat, hogy életünk párja olyan impozáns horkoló-áriába kezd, amint elnyomja a buzgóság, ami képtelenné teszi a másikat az elalvásra. Vagy épp a legédesebb álmából veri fel az éjszakai csendet csúnyán megtörő horkantások. És nem, a horkolás tényleg nemcsak a férfiakra jellemző, simán előfordulhat nőknél is.

Nos, a donkey products egy roppant egyszerű, de tulajdonképpen hatásos eszközt kínál a horkolások miatti éjszakai nyugtalanság megszüntetésére. Egy nyélre szerelt boxkesztyűt, mert valljuk be, ilyenkor legszívesebben egy idő után legszívesebben behúznánk egyet drága szerettünknek. Ez azonban nem verekedésre való - bár nyilván arra is alkalmas -, csak böködésre. Más kérdés, hogy monoklit így is okozhat: ha a böködött fél nem veszi jó néven a dolgot. Azért családon belüli erőszakig ne fajuljanak a dolgok, akkor már inkább a virrasztás.

horkolas1.jpg

horkolas2.jpg

Forrás: donkey products

4 komment

Címkék: design kiegészítő anya apa alvás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr335388611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2013.07.03. 12:25:51

Ószom! Eddig gyufás skatulyával próbálkoztam. Mindhiába. Ez igazán...humánus megoldásnak tűnik!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2013.07.03. 23:50:18

@Bohusek: Ó, annyira tudtam, hogy értékelni fogod!:)

Mészáros Laci 2013.07.04. 06:50:26

Elhiszem, ha valaki így érez. De ne próbálja ki.

málta 2013.07.04. 11:55:04

Saját kis kezünkkel való böködés tán hatástalan? Ah, a fogyasztói társadalom...
süti beállítások módosítása