Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színes fürdőről álmodom

2013.07.16. 09:38 tibtün

Ha szép nagy kertes házunk lenne, lenne benne két fürdőszobánk, amelyek egyike biztosan gyerekfürdő lenne. Színes lenne, ötletes, játékos, de mindenekelőtt személyre, azaz gyerekre szabott. Nem lenne szükség dobogóra, hogy elérjék a mosdót, de még a szűkítőt is száműznénk.

A Laufen Florakids termékcsaládja nagyszerűen elégíti ki a fenti igényeket: a mosdó virágszirom formájú, amelyhez felhőcske polc és kukac tükör dukál. A mini WC-t, gondolva a félősebb gyerkőcökre, kapaszkodó fülecskékkel látták el. A szaniterek a balesetek elkerülése és a tetszetősebb külalak érdekében gömbölyű felületekkel bírnak, a csaptelep aprócska kezek számára is könnyen kezelhető.

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-1.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-6.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-3.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-11.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-4.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-8.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-2.jpg

Amazing-Colourful-Children’s-Bathroom-12.jpg

Forrás: Laufen

3 komment

Címkék: kreatív design gyerek praktikus fürdőszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr385406223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát, ez gáz 2013.07.17. 02:36:15

Ez tök jó ötlet egy óvodába vagy egy kórház gyerekosztályára, de a családi házamba biztos, hogy nem építeném be, hogy aztán 5 év múlva cserélhessem le "kiskamasz", majd "nagykamasz", végül felnőtt fürdőre.
A realitás győz, ha fürdőt tervezek azt kb. 20 évig nem szertném lecserélni!

kispotzak 2013.07.18. 13:23:10

@hát, ez gáz: Egyetértek :-) Viszont... pont azon gondolkodtam, hogy mennyire jelenti ez az EGÉSZ fürdőszoba átalakítását...? Pl egy vidor kis tükröt fel lehet rakni a gyerkőc magasságába, egy színes wc fedél nem kerül százezrekbe, veszünk még egy vicces, jópofa fellépőt + egy muris szőnyeget, és kész is a "gyerek-fürdőszoba". Mármint, ha vkinek erre van igénye. És ez könnyedén változtatható, ahogy nő a gyerek, a fellépőre már nincs szükség, visszatérhet a hagyományos wc ülőke stb.
süti beállítások módosítása