Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ki lakik a felső szinten?

2013.07.25. 09:33 felhasznalo

Na jó, inkább ki alszik? Azt hiszem, azokban a kisgyerekes családokban, ahol kicsi a lakás, az egyik legtöbb fejtörést okozó kérdés az, hogyan osztozzon meg két gyerek egy esetleg egészen aprócska szobán. Nyilván nem az első hetekben okoz ez igazán problémát, hiszen akkor a legpraktikusabb az, ha a baba a szülők közelében alszik - vagy sem - éjjel, hanem később.

Nos, remek hírünk van: a Bunkcot segítségével egy huszárvágással megoldódik ez a gond! Merthogy ők olyan testvérágyat találtak ki, amely nem csak a rácsoságy utáni korszakban jelenthet alternatívát a csemeték kis alapterületen való elhelyezésére, hanem rögtön azután is, hogy a szülők úgy döntenek - ha úgy döntenek -, hogy itt az ideje a baba gyerekszobában való elhelyezésének.

Ráadásul még azt is a szülők dönthetik el, hogy a kicsi fekhelye legyen alul, vagy inkább a random módon vécére igyekvő nagyobb gyerek kapjon nagyobb önállóságot a padlóhoz közelebbi alvóhelyen. Később pedig természetesen már-már normális, megszokott emeletes ággyá alakítható az egész. Zseni, na.

bunkcot1.jpg

bunkcot2.jpg

Forrás: The Bunkcot

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alvás praktikus testvér idea ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr465395930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása