Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hülye angolok, angol hülyék

2013.07.26. 16:31 Bohusek

Nemrégiben megmutattuk, mit tud a Skoot néven futó bőrönd-járgány, és régebben már megmutattuk nektek rokonát, a Trunkit is. Az elv ugyanaz volt ennél a bőrönd-járgánynál is: megalkotni egy egyszerre tároló és gyerek-járműnek is alkalmas eszközt. A Trunki-őrület már 2006 óta fut/gurul/száguld, nem máshonnan indulva ráadásul, mint az - idéznénk! - napfényes brit tájról, Bristolból.

Bár egy olvasónk jelezte, hogy a Skoot instabil volta miatt nekik nem vált be, a Trunki tervezői talán jobban értettek a statikához. Legalábbis ezt sugallja az is, hogy 1.8 millió darab gurult szét belőle a világ 97 országában. Hmm.

Mindenesetre a Trunki sem állt meg a fejlődésben, és ezért is érdemes most újra előkapni őket: az egyszerű bőröndjárgányok helyett immár tematikus darabok között is válogathatnak a kis utazók szülei: van már köztük kedvenc állatos, kedvenc tűzoltós meg nem is annyira félelmetesen szörnyes változat is.

Külön érdekesség, hogy az esetlegesen meghibásodó darabokat javítás után adományként átadják a helyi gyermek hospice-háznak. Nem épp szokványos módon pedig a cég honlapján a stábot gyerekkori fényképeikkel és elég mókás munkaköri leírással mutatják be. Szeretnék egyszer Gossip Guru névjegykártyát én is...

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys.jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (1).jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (3).jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (5).jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (6).jpg

rex.jpg

rex1.jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-woz-strazacki.jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-woz-strazacki (1).jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (8).jpg

jezdzaca-walizeczka-trunki-tipu-tygrys (9).jpg

Forrás: Trunki

Szólj hozzá!

Címkék: design táska nyár nyaralás praktikus kreativ tárolás úton jármű pakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1005425925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása