Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Többfunkciós design skandináv módra

2013.07.29. 09:31 tibtün

A Small Design egy dán tervezőcsapat, amelyet két hölgy alapított. Remekbe és gyerekre szabott kisbútorokat terveznek, a vállalkozás megnevezésében a "small" szó egyszerre utal a skandináv minimálra és a gyerekméretre. A bútorokat az egyszerű geometrikus formák, a funkcionalitás és vidám színek jellemzik, éppen ezért tökéletesek.

A Circle nevet viselő darab egy kör alakú kisasztalból és négy hokedliből áll. A székek külön is használhatóak, falhoz tolhatjuk őket, de rakásolhatjuk is, ha éppen egy kis extra helyre van szükségünk.

cirkel-1.jpg

cirkel-3.jpg

cirkel-taburet.jpg

A Link tulajdonképpen négy különböző méretű bútorlap összefűzéséből áll, kisebb és nagyobb méretben is létezik, használható padnak és asztalnak is.

link_1.jpg

link-nanna-ovenfra.jpg

web1.jpg

A Kube lehet kisszék, de lehet kisasztal és éjjeli szekrény is, attól függően, hogy forgatjuk.

kube-1.jpg

kube-test.jpg

web41.jpg

Forrás: Small Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal praktikus kreativ szék kollekció gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr275425574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása