Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy ágyban kedvenc főhősünkkel

2013.08.08. 14:25 tibtün

Olvasni jó, és jó, hogy készülnek olyan kampányok, amelyek emlékeztetnek erre. Egy izraeli reklámügynökség, az ACW Grey Tel-Aviv egy helyi könyváruház részére készített kampányában olvasásra buzdítja az ifjúságot. Teszi mindezt olyan ötletes képi világgal, amitől a fiatalok rögtön belemerülhetnek a történetbe, hiszen kedvenc hőseiket költözteti be a hálószobájukba. A kreatív középpontjában az olvasó és a történet főhőse látható álomba szenderülve az együtt átélt izgalmas és fárasztó kalandoktól, a cselekmény innentől kezdve az álom világában folytatódik tovább.

Sherlock Holmes

145120.jpg

Harisnyás Pippi

145121.jpg

Don Quijote

145123.jpg

A gyűrűk ura

145124.jpg

Don Quijote és Harisnyás Pippi a plakátokon kívül egy kisfilmet is kaptak.

Forrás: Huffington Post

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reklám kép könyv gyerek kreativ ágy kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr825446752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása