Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kuckó kamaszoknak

2013.09.26. 14:50 szuperapu

Többször taglaltuk már itt a blogon a kiskorúak szeparációs szükségleteit, és annak hatékony eszközeit a különböző kül- és beltéri kuckókat. Az alant bemutatott csodkészség ezen egy kicsit túlmutat, mármint ami a megalkotásának okait és céljait illeti, de például tökéletesen megfelel otthoni használatra is amenyiben kis önállóságra akarnánk nevelni a kamaszodó porontyunkat.

Mert igazából a svéd Tengbom-ot az a cél vezérelte, hogy olcsó, öko, innovatív és holisztikus szállásokat hozzon létre diákoknak. Az kis ökolábnyom nem csak választott alapanyag és a technológia szintjén mutatkozik meg, de egyenesen arányos a mindössze 10 négyzetméteres alapterülettel, viszont a helykihasználása több, mint praktikus, mondhatni barátságos.

Otthonra is el tudom képzelni a kertbe, annak ellenére, hogy a fűtésre vonatkozó információkat nem találtam sehol. Bár, a skandináv klimatikus viszonyok között szocializálódott tervezők ezt is figyelembe vették...

house05.jpg

house05.jpg

house05.jpg

house05.jpg

house05.jpg

Forrás: Tengbom

Szólj hozzá!

Címkék: kamasz kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr615534745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása