Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Utazó szett, kis művészeknek

2013.09.30. 10:11 szuperapu

Minden küszködésem ellenére, a gyermekeim továbbra is csak rajzolással tudják hosszú távon lekötni magukat. A hasonló érdeklődésű kiskorúaknak, illetve szüleiknek jelenthet jó megoldást az alábbi készlet, már ami az utazás és az alkotási vágy keresztmetszetét illeti.

Nem elég, hogy tartalmaz mindent, amire szükség lehet az alkotáshoz, de a kor uralkodó trendjének megfelelően, környezetbarát és újrahasznosított. Meg persze szép és praktikus. De ami miatt nekem megakadt rajta szemem, az a görbületvonalzó. Amivel gyerekkoromban órákig el tudtam szórakozni, annak ellenére, hogy igazán használni (és kihasználni) csak térképészet órán tudtam, a főiskolán...

artistset.jpg

Forrás: Luvocracy

1 komment

Címkék: gyerek praktikus kreativ tárolás úton textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr315540772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiry82 2013.10.01. 21:19:34

Nagyon szép kis darab :)
Itt megtalálhatjátok az én verzióimat is gyereknek és felnőttnek egyaránt:
kiry-csakkreativan.blogspot.hu/2012/04/kreativ-keszlet.html

kiry-csakkreativan.blogspot.hu/2012/09/jegyzettarto-taska.html
süti beállítások módosítása