Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cipők Afrikából

2013.10.03. 09:34 szuperapu

Itt van az ősz, s vele az őszi lábbelik szezonja. Persze a kiskorúak lábbelijének kiválasztásánál nem foglal el dobogós helyezést a design, de azért néha napján nem árt kikacsintani a strapabírás-vízálóság-ár aranyháromszögből. Főleg ha az internet bőségszaruja ilyen szépségeket ont a monitorunkra.

A Brother Vellies cipői Namíbiában Swakopmund városában készülnek egy nagytestű antilop fajta a Kudu bőréből, kis mennyiségben, kézzel, és növényi alapú festékekkel színezve. Ezekből következően az áruk igencsak borsos, de legalább jól néznek ki. Nekem legalábbis bejönnek ezek a szokványostól teljes mértékben elrugaszkodott fazonok.

shoes01.jpg

shoes01.jpg

shoes01.jpg

shoes01.jpg

shoes01.jpg

shoes01.jpg

shoes01.jpg

Forrás: Brother Vellies

Szólj hozzá!

Címkék: öko gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr925547612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása