Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aludj el szépen, kis Balázs

2013.11.12. 20:15 zaphodbb

Vigyázat, a galériára kattintva übercukiság következik! A nyugalom és a mosolyráncok megzavarására alkalmas képsorozatra leltünk egy kínai anyuka facebook oldalán.

Queenie Liao rajong a fiáért, Wengennért és a fotózásért, így mi sem természetesebb, hogy a két szenvedélyt összekapcsolta. Kisfia születésekor kezdte el a "Wengenn in Wonderland" elnevezésű projektjét, amit remélünk, hogy még sokáig folytat, hogy minél tovább olvaduzhassunk. Ugyanitt azt is reméljük, hogy az idő előrehaladtával már nem fogja fotózni nekünk az alvó nagy kamaszfiút is.

Wengenn válogatott kalandokat él át úgy, hogy mit sem sejt belőle, átalussza a beste kölke az egészet. Pedig ha tudná, hogy míg ő szépeket álmodik, igazából indákon leng a dzsungelben, vagy épp a csillagokat szedi le az égről, igencsak megörülne.

Az anyuka teljesen hétköznapi cuccokat vesz igénybe a dekorációhoz, háttérhez: ruhákat, lepedőket, plüssállatokat és sálakat fedezhetünk fel a képeken.

Ha bármelyikőtöknél lapul hasonló kép, vagy most kaptatok ihletet és pont kéznél van egy kisbaba az ilyen fotók elkészítéséhez, ne habozzatok, mutassátok meg nekünk is!

Forrás: Wengenn in Wonderland

Szólj hozzá!

Címkék: fotó anya alvás baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr235628282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása