Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játék-telefon

2013.11.13. 09:43 Amaranta Ursula

Valójában a telefon igazi. Meg a játék is, amit játszhatunk rajta. A LEGO az amerikai belkin-nel együttműködve dobta piacra Builder Case névre hallgató, iPhone 5-höz és iPad-hez tervezett szettjét.

Igazán egyedi telefonokat építhetnek a legórajongók a kemény műanyag hátoldallal és rugalmas szélekkel rendelkező tok segítségével, amely a készülék oldalán található gombokat megfelelően védi, a mikrofonokat és portokat ugyanakkor szabadon hagyja.

Mondjuk, a konkrét szituációt nem tudom elképzelni, amikor elkezdem beépíteni a telefonomat. Talán egy unalmas értekezleten, az asztal alatt, a táskámba rejtett legóalkatrészek között mazsolázva.

Ja, megvan, nem én építem be, hanem a gyerek, amíg vár rám a bankban, postán, vagy amikor otthon a táskám tartalmával játszik, amíg megpróbálok legalább három darab palacsintát kisütni anélkül, hogy a nadrágomat rángatná. Végül is nem jobb, mint egy virtuális játék a monitoron?

lego-belkin-iphone-5-case-designboom01_1.jpg

lego-belkin-iphone-5-case-designboom05_1.jpg

lego-belkin-iphone-5-case-designboom03_1.jpg

lego-belkin-iphone-5-case-designboom04_1.jpg

Forrás: belkin

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív játék kiegészítő lego gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr365604479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása