Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Őszi művészet

2013.11.19. 09:16 felhasznalo

Arra már mutattunk pár ötletet, mit mindent lehet csinálni azokkal az őszi falevelekkel, amit hazacipel a gyerek magával. Na, de nemcsak hazaérve kezdhetünk kreatívkodni: ha a család épp kirándul és valahol megáll egy kis pihenőt tartani két Mintamókus között, sosem árt, ha van mivel lekötni a gyerekek figyelmét. És ilyenkor jöhet jól, ha a természet lágy ölén vágunk neki az őszi levelek és termések dekorációs célra történő felhasználásának.

És ha erre szeretnétek a jövőben is jó ötleteket kapni a képek hatására, akkor kattintsatok a forrásban megjelölt Land Art for Kids blogjára és Flickr albumára. Elképesztően ihletadóak, figyeljétek csak!

oszimuveszet1.jpg

oszimuveszet2.jpg

oszimuveszet4.jpg

oszimuveszet5.jpg

oszimuveszet6.jpg

oszimuveszet7.jpg

oszimuveszet8.jpg

oszimuveszet9.jpg

oszimuveszet10.jpg

oszimuveszet11.jpg

oszimuveszet12.jpg

Forrás: Land Art for Kids

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ kert úton öko recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr475639800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása