Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Isabel Marant, a H&M és a gyerekek

2013.11.20. 09:32 felhasznalo

Világszerte november 14-én debütált a H&M Isabel Marant, párizsi tervező nevével fémjelzett kollekciója. Itthon is kapható a kijelölt boltokban, bár arról nincs infóm, hogy vajon a gyerekruha kollekciót is megtaláljuk-e a felnőtteknek szánt cuccok mellett. Pedig azokat is tervezett Isabel.

Méghozzá kicsit etnós beütéssel, kevés bohémsággal, néhol túlméretezettséggel operálva, de a végeredmény egy igazán vagány, kényelmet és meleg védelmet nyújtó, sokoldalúan kombinálható ruhatár lett. Nekünk tetszik. Úgyhogy ha valaki tud arról, hogy itthon is lehet-e kapni, az szóljon! Előre is köszi!

marant1.jpg

marant2.jpg

marant3.jpg

Forrás: H&M

Szólj hozzá!

Címkék: design ruha kollekció felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr705641089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása